PSD Călărași. Deputatul Bîrcă cere soluții pentru plafonarea prețului carburanților

Deputat Bîrcă Constantin: Ministrul Virgil Popescu trebuie să prezinte urgent soluții pentru plafonarea prețului carburanților
Mă bucur că apelul, pe care PSD l-a adresat partidelor din coaliție pentru plafonarea prețului la carburanți, a dus până la urmă la un acord cu privire la necesitatea intervenției guvernamentale.
Este o veste foarte bună pentru fermierii români. Mai sunt doar două luni și vor începe și lucrările de toamnă. Nu mai punem în discuție faptul că sunt fermieri care vor folosi toată vara utilaje pentru recoltare. Toate aceste costuri majorate se vor regăsi în produsele care vor ajunge pe masa românilor. Pentru a nu ajunge până în toamnă cu acest preț uriaș la motorină, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, trebuie să acționeze mai rapid și să găsească soluții pentru plafonare. PSD i-a solicitat deja acest lucru.
Are datoria să prezinte urgent în Coaliție propuneri pentru atingerea acestui obiectiv. Indiferent dacă vorbim despre plafonare sau orice altă soluție, important este să ajungem rapid la reducerea prețurilor…a încheiat intervenția sa parlamentarul PSD Călărași  Bîrcă Constantin

Post-ul PSD Călărași. Deputatul Bîrcă cere soluții pentru plafonarea prețului carburanților apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole