Pronosticul lui Gică Hagi pentru EURO 2020: „Turcia poate produce surpriza!”

Gică Hagi a vorbit despre Campionatul European și crede că Turcia poate obține rezultate bune, având o națională plină de tineri jucători talentați, care evoluează la echipe bune din Europa.

„Regele” este impresionat de strategia bună pe care au avut-o turcii pentru preliminarile Campionatului European și spune că au investit în tineri, iar acest lucru le va aduce multe bucurii în viitor.

Turcia, favorita lui Gică Hagi pentru EURO 2020

Gică Hagi este de părere că Turcia poate produce surpriza la EURO 2020, justificân alegerea făcută: Turcia poate produce surpriza Campionatului European, foarte tânără, foarte talentată, au ajuns tinerii la echipe bune, iar acum arată extraordinar.

Totul e să investești în tineri dacă vrei să trăiești bine mulți ani, pentru că ei reprezintă viitorul și trebuie să știi să îi cauți, să îi ajuți și să îi aperi. La un moment dat devin maturi și o să-și arate tot talentul”.

„Goluri nu o să se marcheze multe, Italia joacă la rezultat, dar turcii cred că vor marca, joacă fotbal, o să iasă la joc, nu au nimic de pierdut, antrenorul are mare experiență și o să le dea curaj jucătorilor.

Presiunea mare e pe italieni, turcii nu au ce pierde”, a declarat Gică Hagi la TV ProTV.

„Am auzit că Jorginho spunea că era poreclit Haginho!”

„Grupa Angliei cu Cehia, cu Scoția pare la fel de periculoasă ca cea a Portuagliei, Germaniei și Franței. Am jucat mai mult în Turcia, în cei doi ani din Italia am învățat mai mult tactică, cum trebuie să pregătești un meci.

Cred că atuul numărul unu al italienilor este antrenorul, care este un câștigător și de când a venit la cârma echipei, au structurat un proiect mare, au dat curaj tinerilor, iar Mancini are un aport foarte mare în realizările lor”, a mai spus Gică Hagi.

„Apropo de Hagi brazilian, am auzit că Jorginho spunea că era poreclit Haginho… am fost și noi buni cândva” , și-a amintit resemnat Gică Hagi.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole