Proiectul „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Lunca, județul Botoșani” are nevoie de acord de mediu. Observațiile publicului se primesc la APM Botoșani

Primăria comunei Lunca anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Inființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Lunca, județul Botoșani”, in com. Lunca, jud. Botosani Informaţiile privind poiectul propus pot fi consultate la sediul APM Botoşani din B-dul Mihai Eminescu nr. 44, mun. Botoşani, jud. Botoşani, în zilele de luni – vineri, între orele 10 – 14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Botoşani.

The post Proiectul „Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Lunca, județul Botoșani” are nevoie de acord de mediu. Observațiile publicului se primesc la APM Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole