Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Brașov

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai 2019. Vremea va fi capricioasă și va ploua în mai toate regiunile. Temperaturile se mențin în jurul valorii de 20 de grade, până la 24 de grade în Lunca Dunării și Bărăgan. În centrul, nordul, estul, nord-vestul și vestul României va fi o zi cu furtuni puternice. Se vor semnala fenomene meteo amestecate.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai 2019: O zi ploioasă

Temperaturile vor fi cuprinse, așadar, între 18 și 24 de grade. Vor cădea ploile în cea mai mare parte din țară. În sud, există șanse de ploaie, dar acestea sunt ceva mai reduse față de vestul țării, unde vântul va sufla puternic, iar precipitațiile vor fi mixte. Nu este exclus să asistăm la noi furtuni cu grindină.

Vremea în București

În București, vremea va fi plăcută față de restul țării.

În Capitală norii își vor face simțită prezență spre după-amiază. Vor fi temperaturi cuprinse între 12 și 23 de grade Celsius și un cer destul de senin noaptea. Șansele de precipitație vor fi de 20% în prima parte a zilei, însă vremea poate suferi serioase modificări pe parcurs. Vântul va sufla cu o putere de 18 kilometri la oră.

Vremea în Iași

Ploi masive la Iași, mâine

O zi extrem de ploioasă îi așteaptă pe moldoveni. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului, undeva la 22 de grade Celsius. Minima zilei va fi de 14 grade, dimineața. Umiditatea în aer va fi de 72%, iar vântul va sufla mai puternic în timpul ploilor.

Vremea în Timișoara

Timișoara va fi sub ploi mâine.

Nici bănățenii nu scapă de vremea rea. Furtunile vor face ravagii și aici aproape toată ziua. Se pot semnala fenomene meteo ceva mai intense pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor crește cu 6 grade Celsius față de ziua anterioară, adică vor atinge pragul de 22 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Nu va fi vreme de plajă, în Constanța

Și la Constanța va fi o zi ploioasă, deci nu este un weekend tocmai bun pentru plajă sau baie în mare. Temperatura maximă a zilei, la umbră, va fi de 22 de grade, iar minima din timpul nopții va ajunge la 15 grade Celsius. Vântul va sufla ceva mai tare pe litoral, cu o putere de 21-22 de kilometri la oră. Ploile sunt așteptate pe tot parcursul zilei.

Vremea în Cluj-Napoca

Precipitațiile vor fi mixte în Cluj Napoca.

La Cluj, precipitațiile vor fi mixte. Se vor semnala căderi de grindină și chiar lapoviță în zonele înalte geografic. De altfel, acest trend de vreme mohorât este extins în tot Ardealul. Vântul va sufla cu o putere de 20 de kilometri la oră, iar aerul resimțit va fi rece și umed. Vor fi maximum 21 de grade.

Vremea în Brașov

Doar 18 grade mâine, la Brașov.

Toarnă cu găleata și la Brașov sâmbătă. Vor fi maximum 18 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură din timpul zilei din marile orașe. Șansele de precipitații se vor menține la 70% pe parcursul întregii zile. Umiditatea în aer atinge pragul de 80%.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole