Prin țară și pe „afară”, cu echipa națională!

Trei baschetbaliste de CSM Ploieşti nu se pot bucura de vacanță pentru că sunt prezente la echipa națională. Karina Munteanu, Daria Iordăchescu şi Daria Tănase sunt componente ale naţionalei de baschet feminin „U16” și la începutul săptămânii viitoare vor ajunge la Timişoara. Acolo ,,tricolorele” vor fi în pregătire până pe 11 iulie. Va urma un stagiu la Târgovişte, cu meciuri în compania reprezentativei similare a Bulgariei (12-24 iulie), apoi un nou cantonament la Timişoara, cu partide de verificare în Serbia, ultimele teste înaintea plecării spre Muntenegru.

Lotul de 15 jucătoare tocmai a încheiat, astăzi, un prim stagiu centralizat, de o săptămână, ce s-a desfăşurat la Costineşti, parte a programului de pregătire pentru Campionatul European de Baschet, Divizia B, programat să se desfăşoare în perioada 18-27 august, în Muntenegru.

Lotul complet antrenat de Veronica Gavrilă, Florentina Pora, Melania Kokovay şi Bedihan Karabag este următorul: Raisa Simion (Familla Schio), Greta Nemeș (Sepsi Sfântu Gheorghe), Karina Munteanu, Daria Iordăchescu și Daria Tănase (CSM Ploiești), Ariana Ganea (Crișul Oradea), Anne Marie Balazsi (Sportul Studențesc), Agnes Zane (CSȘ 4 Champions București), Luana Creț (CN Teodor Nes Salonta), Ilinca Belegante, Mara Harabula, Carla Tenu, Bianca Sârbu, Larisa Sârbu și Ilinca Barbu (toate ACS Dan Dacian București). La turneul din Muntenegru, România a fost repartizată în Grupa D, alături de Luxemburg, Slovacia, Polonia, Austria şi Marea Britanie. Sursa:csmploiesti.ro

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole