Primul gol al lui Claudiu Keșeru într-un derby FCSB – Dinamo. Simona Halep dădea startul meciului de pe „Ghencea”. Video

Venirea lui Claudiu Keșeru la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar în cele ce urmează, site-ul nostru vă prezintă primul gol marcat de Keșeru într-un derby FCSB-Dinamo.

Atacantul a reușit să marcheze un gol chiar la primul meci jucat împotriva „câinilor”, într-un duel spectaculos, jucat pe „Ghencea”, Simona Halep fiind cea care a dat start partidei și a fost omagiată de conducerea „roș-albaștrilor” pentru performanțele notabile din tenis.

Primul gol al lui Claudiu Keșeru într-un derby FCSB – Dinamo

Claudiu Keșeru este fotbalistul adus de FCSB pentru a rezolva problema din atac, iar acesta are un trecut la echipă, care îi face pe fani să spere că vicecampioana României a găsit în sfârșit atacantul de care are atât de multă nevoie.

Atacantul venit liber de contract după despărțirea de Ludogoreț Razgrad poate să joace chiar împotriva lui Dinamo, în primul meci după revenirea jucătorilor de la acțiunile echipelor naționale.

Primul gol marcat de Claudiu Keșeru într-un derby FCSB – Dinamo se întâmpla pe data de 1 martie 2014, el fiind introdus de Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci al „roș-albaștrilor”, în minutul 63, în locul lui Nicolae Stanciu. În plus, acea reușită a reprezentat chiar primul gol al său din postura de jucător al FCSB-ului.

Dinamo reușise să deschidă scorul prin Dragoș Grigore în minutul 57, care executa perfect un penalty scos de George Țucudean, iar Claudiu Keșeru egala pentru FCSB în minutul 89 după o pasă a lui Alex Chipciu, spre bucuria fanilor care au umplut stadionul „Ghencea”.

Mai jos aveți rezumatul întregului meci, iar golul marcat de Claudiu Keșeru îl regăsiți la minutul 07:15.

„Aștept acest gol de când am semnat cu Steaua. Faptul că era 0-1, era aproape ultimul minut, că puteam pierde chiar meciul cu Dinamo, asta înseamnă mult pentru mine. Chiar îmi lipsea golul.

De regulă, pentru un atacant e foarte important să o bage în plasă, atunci când o face într-un derby cu Dinamo, jucând în tricoul Stelei, e perfect”, declara după meciul de atunci Claudiu Keșeru.

Simona Halep dădea startul meciului

Partida dintre FCSB și Dinamo a fost cu atât mai specială, pentru că Simona Halep a fost invitată  la meci de conducerea clubului. Simona a venit pe stadion în aplauzele tuturor suporterilor, având la gât un fular cu însemnele „roș-albaștrilor”, care în perioada aceea erau cunoscuți drept Steaua, ulterior pierzându-și numele și devenind FCSB.

Simona Halep a primit un buchet de flori din partea lui Mihai Stoica, managerul general al echipei, care nu are amintiri atât de plăcute din acea perioadă, la trei zile după derby-ul cu Dinamo, a fost condamnat și arestat în „Dosarul Transferurilor”.

Cum a arătat derby-ul FCSB – Dinamo de atunci:

  • FCSB: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu. Rezerve: Niță, Pîrvulescu, Prepeliță, Răduț, Piovaccari, Keșeru, Kapetanos. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Dinamo: Bălgrădean – L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip – Boubacar, Elton Figueiredo – C. Matei, I. Șerban, Rotariu – Țucudean. Rezerve: Naumovski, Asanovici, Bărboianu, C. Grecu, Lazăr, C. Munteanu, Joel Thomas. Antrenor: Flavius Stoican

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole