Primele echipe calificate în 16-imile Europa League! Celtic, Sevilla, Basel, Espanyol și Manchester United sunt în primăvara eurupeană

Partidele disputate în etapa a patra din Europa League au stabilit primele echipe calificate în 16-imile de finală ale competiției. Până acum cinci formații și-au asigurat prezența în primăvara europeană, iar CFR Cluj are șanse uriașe de a fi și ea acolo după victoria din partida cu Rennes, scor 1-0.

Primele echipe calificate în 16-imile Europa League

Primele echipe care și-au asigurat calificarea în 16-imile de finală ale Europa League au fost Celtic Glasgow, FC Sevilla și FC Basel. Scoțienii s-au impus cu 2-1 pe terenul lui Lazio Roma, cu un gol marcat în minutul 90+5, și sunt pe primul loc în Grupa E, cu 10 puncte, șapte mai multe decât Lazio Roma, formație aflată pe poziția a treia.

FC Sevilla s-a impus în deplasare, scor 5-2, în meciul cu F91 Dudelange și are maximum de puncte în Grupa A asigurându-și prezența în faza eliminatorie a competiției. De altfel, spaniolii sunt supranumiți și regii neîncoronați ai Europa League, competiție pe care au câștigat de cinci ori în ultimii 14 ani. FC Basel a acumulat 10 puncte în Grupa C după victoria cu Getafe și și-a asigurat și ea locul în primăvară.

CFR Cluj, aproape de o nouă minune europeană

În meciurile de seară, alte două formații și-a rezervat locul pentru 16-imi: Espanyol Barcelona și Manchester United. Spaniolii au făcut instrucție cu Ludogoreț Razgrad, scor 6-0, și cu 10 puncte sunt în fruntea grupei H. ”Diavolii roșii” au învins cu 3-0 pe Partizan Belgrad și au acumulat 10 puncte cu care sunt pe primul loc în Grupa L și în primăvara Europa League.

CFR Cluj este la un pas de a-și asigura și ea calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, șansele unei ratări uriașe fiind infime în acest moment.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole