Primarul Micu, felicitat de ziua lui de cel mai acerb opozant!


Primarul de Roman, Lucian Micu împlineşte astăzi 43 de ani şi fireşte că urările curg gârlă pe facebook şi probabil şi prin alte merode de comunicare. Dacă mesajele primite de la rude, prieteni, tovarăşi de politică sunt absolut fireşti, în aceeaşi normalitate (uneori mai rar aplicată în practică) se înscrie şi un mesaj primit de la Radu Samson, preşedintele USR Neamţ, romaşcanul care în ultimul an s+a dovedit principalul opoyant al primarului.

„Pentru că suntem oameni înainte de a fi politicieni și pentru că domnul primar împlinește azi 43 de ani …La mulți ani, Lucian Micu!”, scrie Samson pe facebook.

De;i s-a branduit ca principal critic al primarului Micu, Sanson face opoziţie din afara Consiliului Local. Cu toate acestea, fruntaşul USR i-a făcut zile fripte în 2018 lui Micu, atacând în instanţă Hotărârea de CL referitoare la creşterea taxelor şi impozitelor locale. Judecătorii de la prima instanţă de Contencios i+au dat dreptate lui Samson dar, la recurs, a avut de câştigat tabăra lui Micu, care propusese şi votase majorarea acelor taxe.

D.V.

The post Primarul Micu, felicitat de ziua lui de cel mai acerb opozant! appeared first on .

Sursa: vestea.net – vezi articolul

Alte articole