Primarul Emil Boc și Ministrul Agriculturii au votat la o secție din cartierul Zorilor

Primarul Emil Boc și Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, s-au numărat printre milioanele de români care și-au exprimat votul la alegerile prezidențiale. Cei doi au votat în jurul orei 11, la una dintre secțiile amenajate în cadrul Liceului de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din cartierul Zorilor.

„La fel ca în ultimii 30 de ani, am fost la vot și sper să o facă, așa cum au demonatrat de la primele ore ale dimineță, cât mai mulți clujeni, cât mai mulți români. Am votat cu acel candidat care a demonstrat ca poate reprezenta România cu profesionalism și demnitate, în europa și în lume. M-am uitat la mesajul pe care românii din diaspora l-au transmis. E impresionant ca de la munca au mers direct la vot, că în Norvegia ninge, dar merg la vot, că în Dubai e cald, dar merg la vot. Românii demonstrează că tratează cu maximă importanță aceste alegeri.Deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu toții? Ne dorim o țară ca afară, adică o Românie normală”, a declarat Emil Boc la ieșirea din secția de votare.

“Am votat cu încredere, pentru o forţă calmă, pentru o Românie normală”, a declarat și ministrul Adrian Oros. 

The post Primarul Emil Boc și Ministrul Agriculturii au votat la o secție din cartierul Zorilor appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole