Primarul comunei Mahmudia, Ion Șerpescu, despre proiectul ” AMENAJARE PROMENADA SI INFRASTRUCTURA ACOSTARE AMBARCATIUNI PE MALUL DUNĂRII”

Ion ȘERPESCU, primarul comunei Mahmudia

PRIMĂRIA COMUNEI MAHMUDIA a realizat achiziția pentru lucrările obiectivului de investiții; ”AMENAJARE PROMENADA SI INFRASTRUCTURA ACOSTARE AMBARCATIUNI PE MALUL DUNARII” cu o valoare estimată a achiziției: 15.282.026,84 lei, fără TVA. transmite  primarul comunei MAHMUDIA, ȘERPESCU ION .

Implementarea proiectului are ca scop pe de o parte acoperirea necesității unei zone de acostare la nivelul comunei, întrucât la momentul actual exista un mare deficit de spații de acostarea al bărcilor, iar pe cealaltă parte se dorește îmbunătățirea zonei din punct de vedere turistic si recreațional.

În cadrul proiectului, se propune: amenajarea malului Dunării, care presupune realizarea unui spațiu de promenadă de-a lungul malului – practic, crearea unei faleze pietonale pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe și pontonul cu posturi (jetele) pentru acostarea ambarcațiunilor mici și mijlocii.

Începerea lucrărilor se estimează a se realiza în trimestrul IV a acestui an.

Sursa: ZiarulDeTulcea.ro – vezi articolul

Alte articole