Primarul Andrei Volosevici reactioneaza dupa ce persoane necunoscute au vandalizat cimitirul evreiesc

Primarul Andrei Volosevici reactioneaza dupa ce persoane necunoscute au vandalizat cimitirul evreiesc

Reprezentanții Primăriei Ploiești au aflat cu indignare despre incidentele care au avut loc în incinta Cimitirului Evreiesc din localitate.
Primăria Ploiești condamnă cu fermitate astfel de acte și îi asigură pe toți membrii comunității evreiești din Ploiești, cu care administrația are o lungă tradiție a relațiilor de excelență, de întregul sprijin moral și, totodată, de susținere pentru remedierea situației.
De asemenea, ne exprimăm speranța că organele abilitate vor clarifica circumstanțele în care acest incident regretabil a fost posibil.
Luni dimineață, echipele S.G.U. vor evalua zona vandalizată, astfel încât să putem demara, în cel mai scurt timp, lucrările pentru remedierea pagubelor.
„Ploieștiul a avut întotdeauna o relație excelentă cu reprezentanții comunității evreiești. Suntem alături de ei și în astfel de momente. Ploieștiul rămâne un oraș deschis tuturor cetățenilor săi, alături de care construim, în fiecare zi, un viitor mai bun. Doar împreună putem face ceva care să reziste în timp. Condamnăm astfel de acte, care țin de negura istoriei. Sunt convins că organele abilitate își vor face datoria și vinovații vor fi aduși în fața justiției”, a declarat Andrei Liviu Volosevici, primarul Municipiului Ploiești.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole