Primarii PSD trecuţi la PNL au fost răsplătiţi pentru trădarea lor

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a criticat în termeni duri puterea liberală, care i-a sfidat pe dâmboviţeni prin repartizările bugetare cu dedicaţie vizibilă doar spre primările conduse de membri PNL.

„În cele 20 de localităţi conduse de primari PNL a fost alocată suma de 16.780.000 de lei. Pentru cele 65 de localităţi cu primari PSD a fost alocată suma de 19.664.000 de lei. Aproape egale cele două sume! În localităţile cu primari liberali suma alocată pe cap de locuitor este de 159,25 de lei, iar în localităţile conduse de edili PSD suma este de 47,36 lei. Observăm o diferenţă de 112 lei pe cap de locuitor.

Municipiul Târgovişte, cu o populaţie de peste 90.000 de locuitori, a primit zero lei, iar localitatea Moţăieni, cu o populaţie de 2.000 de locuitori, dar cu primar PNL, a primit 700.000 de lei. Corbii Mari cu primar PSD – 250.000 de lei”.

Corneliu Ştefan le-a reaminit ziariştilor ceea ce a spus acum două luni, că primarii PSD trecuţi la PNL vor fi răsplătiţi pentru trădarea lor. Vorbim aici despre edilii de la Odobeşti, Brezoaele, Răscăieţi şi Costeşti Vale. Liderul PSD ştia cu două luni înainte chiar şi sumele care le vor fi acordate traseiştilor.

VIDEO

„Această rectificare bugetară a fost făcută pentru clientela politică a PNL Dâmboviţa. Îi rog pe târgovişteni, pe dâmboviţeni, să meargă la vot pe 27 septembrie şi să voteze în cunoştinţă de cauză. Noi, cei din PSD, am făcut treabă bună. Am avut proiecte în toate localităţile, indiferent de culoarea politică şi nu am sprijinit realizarea unor investiţii în funcţie de apartenenţa primarului”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200019

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole