Primarii PSD Călărași îl prezintă pe Marian Vlăsceanu drept un câștigător al alegerilor locale. Iată de ce… VIDEO

Sâmbătă 29 mai PSD Călărași a lansat candidatura lui Vlăsceanu Ionel Marian la alegerile locale din 27 iunie la funcția de primar al com. Cuza Vodă. Acestea survin ca urmare a decesului fostului primar Popa Adrian. La eveniment a participa președintele interimar al PSD Călărași Vasile Iliuță, conducerea de partid, parlamentarii PSD Călărași, cetățeni, membri și simpatizanți ai PSD.

 VIDEO


Vasile Iliuță l-a prezentat pe Vlăsceanu drept om serios și un bun gospodar, cu multă dorință de a face ceva în aceasta comună. Hotărârea și tenacitatea sunt calitățile care te definesc si recomandă un bun gospodar al comunității. Iliuță a descris seriozitatea primarilor din echipa sa, motivarea acestora de a face lucruri bune pentru comunitatea care i-a ales și de a-i reprezenta corect în orice împrejurare. Nu este ușor să fii primar a subliniat Iliuță. Este nevoie de multă dăruire, de responsabilitate pentru a finaliza lucrurile importante propuse. El și-a exprimat convingerea că Marian Vlăsceanu va fi un primar model pentru cetățenii din Cuza Vodă, Ceacu, Călărașii Vechi și va dezvolta proiecte importante în aceste localități.

Marius Dulce, primarul mun. Călărași îl descrie pe Vlăsceanu ca pe un om foarte bine pregătit profesional, un bun familist și conducător al unei firme de succes. Dulce îl vede pe Vlăsceanu un viitor primar, cu care va putea colabora eficient pentru a dezvolta proiecte comune. Primarul de care are nevoie com. Cuza Vodă nu poate fi decît Marian Vlăsceanu a declarat Marius Dulce…

 VIDEO


La rândul lor primarii Ionel Tatu/ Vîlcelele și Gabriel Rădulescu / Independența l-au apreciat pe Marian Vlăsceanu, drept candidatul care va câștiga alegerile locale din Cuza Vodă. Acesta este un prieten și un vecin apropiat. Este un foarte bun gospodar și inițiator de proiecte care vor duce com. Cuza Vodă către prosperitate și bunăstare.

 VIDEO


Marian Vlăsceanu este nu numai un bun social democrat un bun coleg de partid, ci și un bun prieten și colaborator. Este unul dintre fermierii reprezentativi ai comunității, un om care a demonstrat că are priceperea și dăruirea necesare pentru a contribui la dezvoltarea comunității. Îl susțin pentru că este o soluție viabilă pentru comuna Cuza Vodă a declarat primarul com. Independența, Gabriel Rădulescu.

 VIDEO


Vlăsceanu Ionel Marian: M-am înscris în competiția electorală pentru Primăria #CuzaVodă cu gândul că putem transforma comunitatea noastră intr-una în care confortul și frumosul să primeze.
Mulțumesc echipei #PSDCălărași pentru încrederea și susținerea pe care mi le acordă, iar dumneavoastră, consătenilor mei, vă transmit că toată priceperea mea o voi transfera către proiecte care să așeze comuna pe lista celor mai dezvoltate localități din județ. Vreau să ajung în fiecare casă și să aflu problemele oamenilor. Le voi prinde pe toate în programul meu electoral, alături de celelalte obiective pe care le consider importante pentru Cuza-Vodă.
Mulțumesc tuturor pentru primirea și cuvintele de încurajare!

Post-ul Primarii PSD Călărași îl prezintă pe Marian Vlăsceanu drept un câștigător al alegerilor locale. Iată de ce… VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole