Primăria vrea să cumpere imobile pentru locuințe sociale de pe piața imobiliară clujeană

Municipalitatea clujeană și-a anunțat intenția de a achiziționa spații de locuit de pe piața imobiliară din Cluj-Napoca

Este vorba de un proiect de hotărâre „privind aprobarea declanșării procedurii de achiziție de pe piața liberă, a unor imobile de locuințe cu destinație de locuințe sociale”, de pe ordinea de azi a ședinței ordinare a Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca de marți, 18 iunie, de la ora 14, în Sala de sticlă de la sediul din Calea Moţilor, nr. 3.

Lista de hotărâri mai cuprinde, printre altele, un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții „Extindere corp de clădire existent Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu” str. Grigore Alexandrescu nr. 16, din municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, se va mai discuta aprobarea încheierii acordului de asociere între Cluj-Napoca, Florești și Apahida în vederea efectuării achiziției publice pentru serviciile de operare și întreținere a sistemului de bike-sharing aferent proiectului european „Rețea de stații self-service de închiriere de biciclete”, precum și a stabilirii cadrului de implementare a acestora.  Un al proiect de pe listă are ca scop extinderea Spitalui Clinic Municipal din Cluj-Napoca.

The post Primăria vrea să cumpere imobile pentru locuințe sociale de pe piața imobiliară clujeană appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole