Primăria Slatina a scos la licitație contractul pentru organizarea Revelionului 2023. Ce artiști ar urma să întrețină atmosfera

Primăria Slatina a scos la licitație contractul pentru organizarea Revelionului 2023. Ieri a fost ultima zi în care companiile ce organizează evenimente artistice au pot depune oferte. Câștigătorul contractului, în valoare de peste 240.000 de lei, ar urma să aducă pe scenă, la trecerea dintre ani, unele dintre trupele consacrate precum The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers sau Alutus din Slatina, precum și unele dintre numele consacrate precum Lidia Bubble, Lora & Band sau Antonia.

Din documentația urcată de autoritatea contractantă pe platforma de achiziții publice SEAP aflăm că programul de Revelion se ține în Parcul Tineretului și va încheia, ca în fiecare an, cu un spectacol de artificii cu durata de 15 minute.

„Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de Organizare eveniment – Revelion 2023. Acest eveniment se va desfășura în perioada 31 decembrie 2022 ora 21:00 – 1 ianuarie 2023 ora 00:15, în Parcul Tineretului din strada Tunari nr.1 și va conține servicii de sonorizare și lumini, servicii de scenotehnică și prestarea unor programe artistice pentru toată perioada de desfășurare a evenimentului, precum și un spectacol de artificii cu durata de 15 minute. Obiectivul urmărit al organizării acestei manifestări constă în crearea pentru locuitorii municipiului Slatina unei atmosfere de sărbătoare specifică întâmpinării Noului An, un prilej de a se plimba și a petrece timpul în aer liber, ca un loc bine definit în peisajul activităților recreative din zona cu elemente de originalitate și modernitate, cumpăna dintre ani fiind presărată cu momente artistice susținute de diverse trupe și artiști autohtoni”, se arată în documentație.

Câștigătorul contractului, în valoare de peste 240.000 de lei, ar urma să aducă pe scenă, la trecerea dintre ani, unele dintre trupele consacrate precum The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers sau Alutus din Slatina, precum și unul dintre numele consacrate precumLidia Bubble, Lora & Band sau Antonia.

Ieri a fost ultima zi în care companiile ce organizează evenimente artistice își pot depune oferte.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole