Primăria Miercurea Ciuc: Se va construi o nouă sală de sport

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuție a sălii de sport a Școlii Gimnaziale „Petőfi Sándor”. Lucrarea costă 8,91 milioane de lei.

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Petőfi Sándor” era a provocare pentru proiectant, și va fi o provocare și pentru constructorul, iar impune un efort imens și din partea bugetului local. În locul terenului de sport existent se va amenaja teren de joacă și spațiu verde, iar în spatele acestuia-dinspre bld. Timişoarei- se va construi o sală de sport cu două nivele: un nivel încorporat în pământ cu o sală de sport dotat cu vestiare, toalete și duș, precum și cu spaţii de depozitare, iar pe deasupra se va amenaja un teren de sport cu mărimea de 20×33 metri, dotat cu plasă de protecție.

Contractul a fost semnat astăzi, 8 iulie 2020 cu societatea bucureșteană Niliten Construcții SRL în valoare de 8,91 milioane de lei, și cu o durată de 28 luni. Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) sprijină realizarea investiţiei cu 3,69 milioane de lei, iar restul de peste 5 de milioane va fi asigurat din bugetul local.

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole