Primari liberali, prezenți, duminică, la locuința de la Turcinești a lui Marcel Romanescu


Primari liberali, prezenți, duminică, la locuința de la Turcinești a edilului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu. ”La Rugi, la cules cireșe pe proprietatea lui Marcel Romanescu” a postat, pe pagina de socializare, Puiu Diaconescu.

Fostul vicepreședinte PNL Gorj a făcut publice și câteva fotografii cu primarii care au răspuns invitației lui Romanescu. Printre ei și Liviu Cotojman și Ion Ciocea.

”Romanescu a dorit să facă o întâlnire cu organizația municipală, în ideea de a socializa și discuta probleme politice și prietenești” ne-a precizat Cotojman.

Edilul din Roșia de Amaradia dă asigurări că nu mai există niciun conflict Dan Vîlceanu-Marcel Romanescu în cadrul PNL Gorj, în ciuda atacurilor de săptămâna trecută.

Ion Ciocea ne-a explicat că a răspuns invitației lui Marcel Romanescu întrucât îl consideră un prieten și ”un om pe care merită să-l respecți”. Primarul din Bustuchin a făcut un scurt comentariu și pe seama conflictului din cadrul PNL Gorj. ”Centrul trebuie să tranșeze problema, Marcel Romanescu nu este un om de lepădat” declară Ciocea care nu exclude nici o trecere în tabăra PNL, în 2020.

Sursa: gjx.ro – vezi articolul

Alte articole