Prima plecare de la Dinamo după conflictul Florin Prunea-Mircea Rednic! Şi-a dat demisia de la club

Conflictul dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic a făcut prima victimă. Cei doi au făcut schimb de replici tăioase în ultimele zi, iar Liviu Bătineanu, medicul lui Dinamo, a picat la mijloc, după ce managerul general a susţinut că doctorul vorbeşte constant cu fostul antrenor al echipei.

Prima plecare de la Dinamo după conflictul Florin Prunea-Mircea Rednic. Liviu Bătineanu şi-a dat demisia

Liviu Bătineanu este prima persoană care pleacă de la Dinamo după conflictul dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic. Conform gsp.ro, medicul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare şi-a depus demisia după ce managerul general al clubului l-a acuzat că răspunde greu la telefon atunci când este contactat de oficialii clubului, dar că îşi face timp să vorbească cu fostul antrenor al echipei.

După aproape 20 de ani la Dinamo, s-a considerat că doctorul echipei este răul clubului, de s-a ajuns unde s-a ajuns, astfel că e momentul să ies din scenă. Iubesc prea mult aceste culori ca să fac comentarii”, le-ar fi transmis apropiaţilor Liviu Bătineanu.

Prima plecare de la Dinamo după conflictul Florin Prunea-Mircea Rednic. Liviu Bătineanu şi-a dat demisia (sursă foto: sportpictures.eu)
Prima plecare de la Dinamo după conflictul Florin Prunea-Mircea Rednic. Liviu Bătineanu şi-a dat demisia (sursă foto: sportpictures.eu)

Florin Prunea l-a atacat pe Liviu Bătineanu: “Vorbeşte cu Rednic de 3-4 ori pe zi”

“Voi avea o discuție și cu doctorul echipei, nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 01:00 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi”, spunea Florin Prunea luni seară.

Liviu Bătineanu era medicul lui Dinamo din 2001, când a plecat de la Universitatea Craiova. Luni seară, ultraşii de la PCH l-au acuzat, la rândul lor, pe doctorul care s-a ocupat până marţi de fotbaliştii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. “Doctorul Bătineanu a evaluat în viața lui vreun pacient? A pus vreodată un diagnostic sau știe doar să ia un puls și să ofere un suc? Păi asta știm și noi să facem… Nu-l întrebăm dacă îl are pe conștiință pe Ekeng, dar îl întrebăm dacă știa câte cafele băuse Neagoe. După atâta cofeină, despre care se știe că biciuiește inima, cât de potrivit este să-i dai ceva energizant de băut?”, au scris suporterii lui Dinamo.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole