Previziune sumbră pentru viitorul lui Dinamo! “O să desființeze echipa”

Dinamo a pierdut primele două meciuri oficiale ale acestui sezon. După dezastrul de la Ovidiu, unde Dinamo a fost învinsă de Viitorul cu 5-0, bucureștenii au pierdut și cu Craiova, 2-0, pe Arena Națională. Situația de la club pare una fără ieșire. Rămasă fără antrenor, după tragedia de care a fost aproape Eugen Neagoe și cu finanțatorul Ionuț Negoiță disperat să vândă clubul, Dinamo pare că este în fața unui alt sezon fără rezultate, la fel cum s-a întâmplat și în precedentele două stagiuni, când alb-roșii au evoluat în play-out-ul Ligii întâi.

Previziune sumbră pentru viitorul lui Dinamo!

Gabi Balint, prieten cu Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, oficiali la Dinamo, consideră că situația de la club este una foarte dificilă. Mai mult, Balint a declarat că, dacă echipa va continua așa, se va ajunge chiar la desfințare.

Sincer, m-a dezamăgit mult ce am văzut şi aseară şi ce se întâmplă acolo de ceva timp. Am prieteni acolo, Dănciulescu, Prunea. Sunt oameni care vor binele clubului şi, din păcate, se întâmplă lucrurile astea. Păi ieșire nu mai văd, că şi domnul Negoiţă abia aşteaptă să scape de club, dar e foarte greu să găsească pe cineva să preia clubul, e greu. El a încercat. Până la urmă, o să-şi desfiinţeze singuri echipa prin aceste manifestări, eu aşa cred că se va întâmpla, a spus Gabi Balint la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Florin Prunea, răbufnire la adresa suporterilor lui Dinamo

După ce a susținut partea suporterilor lui Dinamo la meciul de la Ovidiu, când ultrașii au fost evacuați din peluză după mai multe derapaje, inclusiv intrări repetate pe gazon, acum, managerul general de la Dinamo, Florin Prunea, îi consideră pe suporteri vinovați pentru situația disperată de la club.

Atâta ură la suporteri n-am mai văzut, e incredibil ce se întâmplă. O parte dintre fani au ajuns masă de manevră, acesta e adevărul. Am sesizat încă de la Constanţa că lucrurile nu sunt în ordine şi să nu ne mai ferim acum şi să spunem anumite lucruri! Unii dintre suporterii de la Constanţa se aflau sub influenţa unor substanţe. Nu a băuturilor alcoolice, erau drogaţi”, a spus Prunea.

  • 2 meciuri au trecut din actuala stagiune, iar pentru Dinamo deja se anunță un nou sezon ratat
  • 12 ani au trecut de la ultimul titlu câștigat de Dinamo

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole