Premiul I pentru majoretele de la Pedagogic FOTO/Video

Premiul I pentru majoretele de la Pedagogic FOTO/Video

La ce vă gândiți când auziți cuvântul ”majorete”? Toți ne imaginăm o lume frumos colorată, plină de strălucire și, de ce nu, puțin frivolă. În spatele unei echipe de majorete sunt, însă, zeci de ore de muncă și ambiția de a deveni cel mai bun. Este și cazul majoretelor de la Colegiul Național Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, județul Teleorman, care au devenit, anul acesta, campioane naționale la concursul de profil.

Premiul I pentru majoretele de la Pedagogic

Echipa de majorete a Colegiului Național Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria este câștigătoarea premiului I la categoria freestyle a concursului național desfășurat, anul acesta, la Cluj. Alexăndrencele au concurat împotriva altor 56 de echipe, așa că lupta a fost foarte strânsă, își amintește antrenorul majoreteleor din Alexandria, Iulian Ciobanu.

Ore întregi de antrenament

A fi majoretă nu înseamnă, însă, doar a te bucura de admirația celorlalți. În spatele acestei pasiuni stau ore întregi de antrenament, disciplină și multă ambiție, după cum chiar fetele recunosc.

Pentru rezultatele obținute în țară, majoretele de la Colegiul Național Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria vor reprezenta România la Campionatul european ce va avea loc în Rusia.

Articolul Premiul I pentru majoretele de la Pedagogic FOTO/Video apare prima dată în TR News – Stiri din Teleorman.

Sursa: Trnews.ro – vezi articolul

Alte articole