Premieră online la Teatrul Național din Târgu Mureș

Teatrul Naţional Târgu Mureş, Compania „Liviu Rebreanu” revine cu o nouă premieră:,,Niște fete” de Neil LaBute, în varianta live streaming: ”Spovedania unui Casanova contemporan”, care va avea loc vineri, 27 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala Mică a Teatrului Național.

Regia este semnată de Laura Moldovan, scenografia a fost realizată de Irina Chirilă, traducerea textului îi aparţine lui Bogdan Budeș, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Conform informațiilor furnizate de Biroul de presă al Teatrului Național din Târgu Mureș,, piesa lui Neil LaBute explorează dinamica tensionată dintre sexe, relaţiile complicate dintre motivaţiile acestora şi propriile temeri sau laşităţi, dar şi efectul pe care trecerea timpului îl are în vieţile oamenilor”.

,,Nişte fete” e o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste şi din locuri diferite, legate de un bărbat care le-a marcat. Un afemeiat trecut de 30 ani, şi la un pas de însurătoare, face bilanţul trecutului său amoros şi constată că nu e tocmai onorabil. Fostul macho aflat în curs de reabilitare îşi dă seama că nu s-a purtat bine cu multe dintre fostele sale partenere, iar acum, înainte de a se căsători, decide să se reîntâlnească cu cinci dintre ele pentru a-şi înfrunta conştiinţa şi, poate, pentru a reuşi să şi-o uşureze”, au transmis reprezentații Teatrului Național din Târgu Mureș.

Distribuția este formată din următorii actori: Theo Marton, Delia Bălașa, Dana Pancu, Gabriela Bacali, Georgiana Ghergu, Steliana Bălăcianu şi Dorothea Moldovan.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul eventim.ro, accesând următorul link: https://www.eventim.ro/ro/bilete/niste-fete-online-558934/event.html?fbclid=IwAR1CajJTGbz8pwZ1pchjj-DliKBkY4h5VWXI5WjatVN8ZcAKp5YwzRwxAWU.

Fiecare bilet va avea inscripţionat un cod de acces la eveniment. Preţul unui bilet este de 19 lei.

Alexandra HAJA

Post-ul Premieră online la Teatrul Național din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole