Pregătirea centrelor de vaccinare din etapa 2, pe agenda prefectului Mara Togănel

În cursul zilei de azi, Mara Togănel, prefectul județului Mureș a avut o întâlnire cu reprezentanții medicilor de familie din județul Mureș, motivul fiind pregătirea centrelor de vaccinare din cadrul etapei  2 a  Campaniei de vaccinare  împotriva Covid-19.

„Medicii de familie din județul Mureș sunt gata să se implice în campania de vaccinare, aceștia reprezentând o categorie de personal principală în asigurarea resursei umane necesare, alături de asistenți medicali și registratori. Medicii din teritoriu ne-au transmis, prin reprezentanții lor, că sunt informați în legătură cu importanța vaccinării, mulți dintre ei au oferit deja detalii mureșenilor care s-au interesat despre vaccinarea împotriva Covid-19, iar în unele cazuri s-au făcut și liste cu persoanele cuprinse în etapa 2, care și-au exprimat dorința de a se vaccina. Medicii de familie vor juca un rol extrem de important și în programarea la vaccinare a persoanelor care au vârsta de peste 65 de ani și a persoanelor aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Doresc să le mulțumesc tuturor pentru modul în care se implică în campania de vaccinare și am convingerea că medicii de familie vor fi un pilon principal în eforturile pentru combaterea pandemiei și revenirea la o viață normal”, a precizat prefectul Mara Togănel pe pagina sa de Facebook

Post-ul Pregătirea centrelor de vaccinare din etapa 2, pe agenda prefectului Mara Togănel apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole