Prefectul județului, Sorin Cornilă: Se toarnă primul strat de asfalt de la Lebăda până la intrare în Zăicești- FOTO

Prefectul județului, Sorin Cornilă, a efectuat o vizită pe sectorul de drum din județul Botoșani, parte din DN28B Botoșani-Târgu Frumos, pentru a face o analiză la stadiul lucrărilor de pe acest sector. Acesta a discutat cu reprezentanții constructorului pentru informații actualizate și a solicitat acestora să urgenteze turnarea stratului de asfalt pentru a elimina disconfortul creat botoșănenilor care circula pe acest sector.
,,𝐀𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐬𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐫𝐧𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭 𝐩𝐞 𝐩𝐨𝐫𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐮𝐥 𝐠𝐢𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 𝐋𝐞𝐛𝐚̆𝐝𝐚 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐙𝐚̆𝐢𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢.
Săptămâna viitoare se va aplica acest prim strat și pe sectorul din dreptul pădurii de la Buda până la intrarea (podul) în Copălău, acesta fiind astăzi în pregătire pentru această operațiune. Ulterior se va reveni cu aplicarea acestui strat și pe sectorul dintre Zăicești și mănăstirea Zosin, și această porțiune este în etapă de pregătire, respectiv compactarea stratului de piatră concasată”, a transmis Sorin Cornilă.

The post Prefectul județului, Sorin Cornilă: Se toarnă primul strat de asfalt de la Lebăda până la intrare în Zăicești- FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole