Prefectul de Mureș, alături de salvatorii voluntari

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a participat sâmbătă, 18 iunie, la Acățari, la etapa județeană a concursului destinat punctelor Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din județul Mureș.

”Serviciile voluntare pentru situații de urgență reprezintă, de multe ori, primul contact cu o situație de urgență până la sosirea echipajelor profesioniste. Azi la Acățari m-am bucurat să asist la o parte din etapa județeană a concursului destinat punctelor SVSU din județul Mureș, o adevărată demonstrație a priceperii și îndemânării lor de a participa la salvarea vieților. Ne dorim ca mai multe primării din județul Mureș să considere o prioritate deschiderea de noi servicii voluntare pentru situații de urgență, această abordare fiind una care duce la scurtarea timpilor de intervenție și la salvarea unui număr mai mare de persoane și bunuri materiale”, a informat prefectul Mara Togănel.

(Redacția)

Post-ul Prefectul de Mureș, alături de salvatorii voluntari apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole