Populația Clujului în creștere de 10 ani! Ce populație are în prezent municipiul în urma recensământului?

Direcția Județeană de Statistică Cluj a publicat în cursul zilei precedente rezultatele ultimului recensământ iar potrivit Directorului Executiv Emilia Negrilă, populația Clujului a crescut semnificativ în ultimii 10 ani, depășind ținta estimată anul trecut. Potrivit informațiilor acesteia, nu mai puțin de 93,2% din populația țintă estimată în 1 Decembrie 2021 a efectuat cu succes recenzarea.

”Vestea bună constă în aceea că peste 35 de unități administrativ-teritoriale au depășit populația estimată. Rezultatele provizorii vor fi publicate în data de 31.12.2022, populația țintă estimată a județului Cluj fiind de 710.127 de persoane.”, informează printr-un comunicat Prefectura Cluj. Rezultatele indică faptul că populația Clujului a crescut cu 20 de mii de persoane în ultimii 10 ani.

Totodată, la nivel național românii au răspuns în număr mare recenzării, aproximativ 18,15 milioane de persoane dintr-un total estimat de 19,02 persoane efectuând operațiunea de recenzare până la 31 Iulie 2022.

The post Populația Clujului în creștere de 10 ani! Ce populație are în prezent municipiul în urma recensământului? appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole