Pompierii botoșăneni au intervenit pentru salvarea unui cuplu, soț și soție. Din nefericire, femeia a decedat

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați, în aceasta seara, sa intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Dorohoi.

Solicitarea a venit din partea rudelor celor doua peroane care locuiau acolo, soț și soție, în varstă de cca 70 ani, care nu răspundeau la telefon și nici la ușa. Echipajul a intrat în apartament prin balcon. În interior au fost identificate cele doua peroane. Femeia, era în sufragerie, bărbatul în dormitor, ambele inconștiente.

Cele doua persoane au fost preluate de ambulanțe SJA. În cazul bătrânei s-a declarat decesul. Bărbatul a fost transportat la spital.

Din primele investigații, cauza ar fi o impovizatie la sistemul de încălzire, care ar fi putut reduce nivelul de oxigen din interiorul spațiului ,sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinței.

The post Pompierii botoșăneni au intervenit pentru salvarea unui cuplu, soț și soție. Din nefericire, femeia a decedat appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole