Polițiștii botoșăneni continuă verificările pe raza județului. În ulmele 24 de ore, zeci de botoșăneni au fost amendați pentru că nu au avut mască

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 6 acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 117 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 69 de mijloace de transport în comun.

Echipele de control au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei, dintre acestea, 45 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu și 6 sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să nu se expună la riscuri!

 

 

 

 

The post Polițiștii botoșăneni continuă verificările pe raza județului. În ulmele 24 de ore, zeci de botoșăneni au fost amendați pentru că nu au avut mască appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole