Polițist de la Crimă Organizată, acuzat că se masturba într-o cabină de probă din Iulius Mall

Un ofițer din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare (SCCO), în vârstă de 47 de ani, este acuzat că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka din Iulius Mall Cluj-Napoca. Paznicul magazinului a aflat de la clienți, apoi a chemat un echipaj de poliție.

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost găsit îmbrăcat. În cabină nu s-au văzut urme. Nu se știe dacă paznicul l-a avertizat pe bărbat că intră în cabină să verifice. Nu se știe nici dacă în acea cabină erau haine de probă, care să justifice prezența subcomisarului acolo.

„La data de 12 februarie, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă. Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă și care au anunțat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină și nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliție pentru investigații și stabilirea veridicității celor sesizate. O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție a mers la fața locului, l-a preluat pe bărbat și au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul are calitatea de polițist”, precizează Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate este județean (SCCO) și se subordonează Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – regional (BCCO), care la rândul ei se subordonează Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – național (DCCO), care este parte din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Post-ul Polițist de la Crimă Organizată, acuzat că se masturba într-o cabină de probă din Iulius Mall apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole