POLITIC | Botoșănean în conducerea centrală a Clubului Elevilor Liberali România – FOTO

Sâmbătă, 12 ianuarie, la Palatul Parlamentului au avut loc alegeri la nivelul Clubului Elevilor Liberali România, în cadrul cărora Tudor Bodogan, președintele CEL Botoșani, a candidat și a obținut funcția de secretar general, acesta urmând a face echipă cu ieșeanul Sebastian Poiana, care a obținut funcția de președinte.
“Am candidat pentru că generația noastră are nevoie să fie reprezentată, pentru că venim cu o gândire nouă, pentru că știm ce vrem de la societatea care astăzi nu ne oferă nicio perspectivă, pentru că știm că trebuie să ne implicăm pentru a schimba acest lucru”, a declarat Tudor Bodogan.
Tineretul Național Liberal Botoșani salută reușita lui Tudor Bodogan, un tânăr care a îmbrățișat doctrina liberală încă de pe băncile școlii, convins că reformarea și reconstrucția societății depinde de implicarea fiecăruia.
“Este dovada că Partidul Național Liberal poate coopta și livra tineri de calitate, cu perspectivă și cu viziune. Cu siguranță, Tudor este un câștig pentru CEL România, iar pe noi, tinerii liberali botoșăneni nu poate decât să ne bucure faptul că avem reprezentativitate la nivel național și în această structură”, a declarat Radu Lebădă, membru al Biroului Politic Național al TNL România.
Tudor Bodogan are 19 ani și este elev al Colegiului Național Mihai Eminescu din Botoșani.


Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole