PMP Dâmboviţa: Nu ne lăsăm intimidați de reclamațiile PSD și PNL

Reprezentanții PMP Dâmbovița îi acuză pe liberali și social-democraţi că încearcă să le saboteze campania electorală prin „metode incalificabile”. Mai precis, depun aproape zilnic reclamații la Biroul Electoral Județean împotriva PMP.

„Liderii social-democrați și liberali știu foarte bine că persoanele pe care le-au propus pentru funcțiile de deputat și senator își vor lua mandatele și – așa cum ne arată întreaga experiență politică din ultimii 30 de ani – nu se vor mai interesa de soarta dâmbovițenilor. De aceea, încearcă – prin cele mai josnice modalități – să determine PMP Dâmbovița să renunțe la campania realizată în favoarea proiectelor mari, de interes județean.

Îi informăm pe politicienii PSD și PNL, aliați împotriva PMP Dâmbovița, că nu ne vom lăsa intimidați de reclamațiile pe care le depun împotriva noastră aproape zilnic și că vom continua să facem cunocut cetățenilor programul nostru realist și sustenabil. De asemenea, le aducem la cunoștință că ne vom bate pentru drepturile cetățenilor de a trăi într-un județ și într-o țară în care clasa politică se pune în slujba oamenilor, prin măsuri și proiecte de care societatea are cu adevărat nevoie”, se precizează într-un comunicat remis de PMP Dâmboviţa.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole