Plouă în Maramureș. Care va fi starea vremii la început de week-end?

Vremea a fost deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii extinse au cazut precipitatii sub forma de ploaie si burnita iar trecator lapovita si ninsoare. La munte a nins. Cantitatea maxima de apa: 3.3 l/mp la Copalnic. Vantul a suflat slab la moderat. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 4 grade la Ocna Sugatag si 6 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -7 grade, Ocna Sugatag, Cavnic si Targu Lapus 0 grade. Stratul de zapada masura pana la 70 cm la statia meteo Iezer. Cerul este acoperit, cad precipitatii sub forma de ploaie la ses si la deal. In zona de munte, precipitatiile sunt mixte, sub forma de lapovita si ninsoare, ninge slab in zona inalta de munte.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu patru utilaje si au raspandit 34 tone de material antiderapant pe DN18.

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse indeosebi in prima parte a zilei se vor semnala precipitatii slabe mixte, iar la munte vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade, iar cele minime intre -1 si 2 grade. Izolat dimineata se va semnala bruma.

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole