Plata taxelor și impozitelor la Primăria Reghin

Primăria municipiului Reghin anunță faptul că taxele și impozitele locale pentru anul 2021 la nivelul municipiului Reghin se pot achita începând cu data de 11 ianuarie 2021, la casieria Municipiului Reghin, camera 2. De asemenea, pentru achitarea impozitelor și taxelor se pot utiliza mijloace de plată electronice, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro sau plata cu cardul bancar la POS instalate la casieria instituției.

SERVICIUL IMPOZITE ȘI TAXE reamintește cetățenilor că pentru a reduce aglomerația de la ghișee, și pentru a menține siguranța sanitară, accesul la casierie se va face controlat – câte 2 persoane, cu păstrarea distanței de siguranță. În același timp, pentru achitarea impozitelor și taxelor către bugetul local recomandăm folosirea modalitățiloralternative de plată, care nu necesită deplasarea la sediul nostru:

PLATA ON-LINE se poate face pe

site-ul www.ghiseul.ro – plata realizându-se prin intermediul cardului bancar, fără comision. – consultarea obligațiilor de plată, se poate realiza prin accesarea paginii de internet https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/mesaje-taxe-siimpozite/

PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ SAU FOAIE DE VĂRSĂMÂNT

Viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date: – datele de identificare ale Municipiului Reghin ( CUI – 3675258) – datele de identificare ale contribuabilului – denumirea impozitului și contul IBAN deschis la Trezoreria Reghin.

Declarațiile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, teren, autovehicule sau alte taxe se pot depune online pe adresa de email: office@primariareghin.ro , evitând astfel deplasarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin.

Post-ul Plata taxelor și impozitelor la Primăria Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole