Pieton ucis de un motociclist, pe DJ 151D, în Mureş

Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier produs pe DJ 151D, în localitatea Gheorghe Doja.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Corunca,  în timp ce conducea o motocicletă, pe relația Acățari- Ungheni, a accidentat un pieton, bărbat, de 54 de ani. Echipajul medical prezent la fața locului i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul pietonului. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, în acest moment circulându-se în condiții normale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Pieton ucis de un motociclist, pe DJ 151D, în Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole