Piața de vechituri rămâne închisă! Talciocurile interzise de Guvern.

Reprezentanții societății care administrează piețele din Târgu Mureș a anunțat că Piața de Vechituri (Ocska Piac) din Târgu Mureș va rămâne închisă printr-o Hotărâre de Guvern.

”Târgumureșenii și nu numai, își doresc să revină la normalitatea de dinainte de pandemie. O îndrăgită locație închisă de mai bine de un an este și Piața de vechituri din Târgu Mureș, situate în proximitatea Podului peste Mureș din cartierul Unirii. Pe motive bine întemeiate, Guvernul României a prelungit din 13 mai starea de alertă pe teritoriul țării. Având în vedere prevederile Hotărârii de Guvern nr. 531/10.05.2021 (vezi aici H.G. 531/10.05.2021), piața de Vechituri va rămâne închisă momentan. Sperăm ca în viitorul apropiat, prin vaccinare și măsuri de prevenire, condițiile epidemiologice vor putea permite redeschiderea acestei locații frecventată săptămânal de mii de locuitori ai orașului.”,  a anunțat pe o rețea de socializare conducerea societății.

În respectiva H.G. se precizează faptul că talciocurile sau târgurile rămân închise pe perioada stării de alertă.

Post-ul Piața de vechituri rămâne închisă! Talciocurile interzise de Guvern. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole