Petrolul are moral înaintea restartului

Petrolul are moral înaintea restartului

Petrolul are moral înaintea restartului înaintea restartului Ligii a 2-a. Gruparea ploieșteană a terminat neînvinsă ultimul cantonament de iarnă cu un bilanț de trei remize și două victorii. Ultimul succes, 1-0, a venit în fața lui Metaloglobus București. Unicul gol al meciului a fost marcat foarte devreme, la câteva minute de la startul jocului, de fundașul central Cristian Sârghi. Principalul Enache a folosit altă formulă față de testul trecut și cu câțiva titulari-surpriză.

Petrolul: Lungu-Bărboianu, Sârghi, Nicolae, Manolache-Ekollo, Enache, Bratu,Tudor-Hamza,Arnăutu. După pauză au mai intrat: Avram, Olaru, Pierce, Țicu, Meza Colli, Nițescu și Constantinescu. Nu au jucat Apostolachi, Rauță, Marinescu, Roige, Vajushi și Blănaru.

Adi Nicolae și Malolo Ekollo au fost titulari în premieră, iar fundașul Sârghi este la al doilea gol marcat după cel reușit în poarta sârbilor de la Graficar Beograd. Lotul revine în țară mâine după-amiază, iar la începutul săptămânii viitoare va intra în săptămâna premergătoare primului meci oficial, din cele trei consecutive, care se vor disputa pe arena ,,Ilie Oană”. Petrolul joacă în campionat, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12.00, cu Dunărea Călărași. Apoi vor urma, tot la Ploiești, partidele cu Farul Constanța, tot în liga a doua, și cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, în sferturile de finală ale Cupei României.

 

 

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole