Petrescu, foc și pară: ”Unii nu au făcut nimic, dar își dau cu părerea despre mine”

Criticat pentru evoluția CFR-ului cu Astana, scor 0-1, Dan Petrescu a avut în această după amiază o reacție halucinantă. Tehnicianul campioanei îi simte, de asemenea, absența lui George Țucudean. Atacantul de 28 de ani a marcat 20 de goluri pentru ardeleni în ultimul sezon.

”Eu nu pot să mă bat cu toți cei din presă. Culio a alergat 12 kilometri. Nu știu ce jucător din România mai aleargă 12 kilometri la un meci de fotbal. Ce mă deranjează pe mine e că fiecare își dă cu părerea ironic. Nu poți să fii ironic cu jucători care au câștigat doi ani la rând campionatul. În meciul cu Viitorul, nu am înțeles de ce a spus toată lumea că am fost pragmatici sau defensivi. Nu știu ce a făcut Viitorul. A dat un șut de la 30 de metri. În rest nu a avut nicio ocazie. Hai să ne uităm atent la meciuri ca să vedem realitatea. Ocaziile cele mai mari le-am avut noi, în ultimele două meciuri. Dacă nu am băgat mingea în poartă, Dan Petrescu nu e pragmatic. Nu poate el să dea gol. Este clar că cel mai bun jucător al nostru ne lipsește. Nu are cine să dea gol. Dacă George era în teren și băteam, și în Supercupă și acum, nu se mira nimeni. Când ai cel mai bun jucător absent, nu e ușor să-l înlocuiești. Nu poți găsi un jucător în market gratis și golgheter.  Căutăm, încercăm, dar nu am reușit să găsim. În același timp, vrem să întinerim lotul. Dar trebuie să luăm jucători mai buni decât cei pe care îi avem. Tot la fel, liberi de contract. Să joace la CFR sub presiune e greu. Dar nimeni nu știe realitatea lui Astana în afară de mine. Cei care își dau cu părerea au fost și ei antrenori. Nu au mai făcut nimic în carieră și acum își dau cu părerea despre mine. Să ne uităm atent la CV-ul meu de jucător și antrenor. Ceva am făcut. Să fie mai atenți când își dau cu părerea. Să studieze puțin adversarul. Adversarii pe care i-au avut FCSB și Craiova (Milsami Orhei, respectiv Sabail – n. red.), cu tot respectul, dar cred că bugetul lor e de un milion de euro sau două. Bugetul lui Astana e de 50 de milioane de euro. Aici e diferența”, a spus Petrescu.

A doua manșă cu Astana, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, e marți de la 21:00 pe LOOK PLUS. Mâine, tot de la 21:00 pe LOOK PLUS, CFR debutează acasă în noua ediție din Liga 1. Feroviarii vor evolua împotriva lui Poli Iași.

The post Petrescu, foc și pară: ”Unii nu au făcut nimic, dar își dau cu părerea despre mine” appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul
Fără categorie 26

Alte articole