Peste 90 de persoane cu COVID-19 internate în Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș a transmis miercuri, 16 septembrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că până la data curentă în județul Mureș au fost confirmate 1.609 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS – COV-2, față de ziua precedentă înregistrându-se 12 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

,,Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 6 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș. Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 97 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru. De asemenea, până la această dată, 700 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitalele din județul Mureș. În plus față de acestea, 469 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 128 de persoane au fost externate la cerere. Un număr de 53 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul COVID-19, potrivit datelor DSP Mureș. Până acum, 113 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș”, a transmis Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Peste 90 de persoane cu COVID-19 internate în Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole