Peste 700 de bunuri, în valoare de aproximativ 220.500 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport înmatriculat în Turcia, peste 700 de bunuri, constând în articole vestimentare, parfumuri şi încălțăminte, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. 

În data de 1 iunie, în jurul orei 8.00, dimineața, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocar, un cetățean turc.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit în cala autocarului, un număr de 735 de bunuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Produsele, în valoare totală de aproximativ de 220.500 dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa: ITPF Giurgiu

Articolul Peste 700 de bunuri, în valoare de aproximativ 220.500 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole