Peste 1.200 de târgumureșeni care nu și-au plătit amenzile vor mătura pe străzi

„Referitor la transformarea amenzilor contravenționale neplătite în ore de muncă în folosul comunității.

În calitate de viceprimar al Municipiului Târgu Mureș, cu atribuții privind urmărirea și recuperarea impozitelor și taxelor locale am solicitat Serviciului de executare silită și urmărire amenzi din cadrul Primăriei să întocmească cereri de chemare în judecată pentru târgumureșenii care deja au fost declarați insolvabili (care nu au în proprietate bunuri care pot fi executate), în vederea transformării amenzilor contravenționale în ore de muncă în folosul comunității.

Este vorba de 1.261 de persoane care datorează, în total, bugetului local 6.153.553 de lei și 137 de firme care datorează 493.689 de lei.

Deja a fost trimis un set de chemări în judecată către Judecătoria Târgu Mureș. Sunt convins că atunci când se vor vedea în fața instanței de judecată cei mai mulți vor veni și vor plăti. Ceilalți vor presta muncă în folosul comunității, acolo unde avem nevoie: la Zoo, la căminul de bătrâni, în complexul de agrement “Weekend” sau la măturat.

Toți locuitorii trebuie să-și facă datoria de cetățean așa cum o fac cei mai mulți din orașul nostru. Cei care nu vor să plătească sau nu au bani, să se gândească de două ori înainte să facă o prostie. Dacă nu, să muncească pentru confortul celorlalți”.

           Av. Sergiu PAPUC

Viceprimarul Municipiului Târgu Mureș

Post-ul Peste 1.200 de târgumureșeni care nu și-au plătit amenzile vor mătura pe străzi apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole