Pescar la un pas de moarte, în Ungheni

În cursul zilei de joi, 10 iunie, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că la marginea unui lac situat în orașul Ungheni un bărbat se afla căzut în apă.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, ”la fața locului s-au deplasat de îndată polițiști din cadrul Poliției orașului Ungheni, precum și echipaje medicale”, iar ”persoana în cauză a fost extrasă din apă, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.”
”Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, de 69 de ani, din municipiul Târgu Mureș se afla în zonă, la pescuit. Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Pescar la un pas de moarte, în Ungheni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole