PERICOL în centrul Aradului! Un zid al unui fost sediu de partid stă să cadă peste clienții unui restaurant (GALERIE FOTO)

O lucrare prost executată de angajații de la Digi pune în pericol siguranța clienților unui restaurant de tip fast-food din centrul Aradului.

Se întâmplă pe strada Kuncz Aladar, în spatele Casei cu Lacăt, unde pe clădirea aflată în stânga terasei restaurantului a fost montată o cutie și un colac de cablu de către angajații Digi. În momentul executării lucrării, zidul casei vechi (fost sediu al PSD „Constantin Titel Petrescu”) a crăpat, putându-se desprinde oricând și să cadă pe terasa localului.

Proprietarul terasei le-a atras atenția celor care au realizat lucrarea, dar a fost invitat să facă o sesizare la „birouri”. Omul a apelat la presă iar noi nu facem decât să atragem atenția asupra situației.


Acesta nu este singurul pericol de pe strada Kuncz Aladar: În dreapta terasei restaurantului, sticla din fereastra unui geam de la etaj stă într-un echilibru precar, putând să cadă oricând peste trecători.  De pe cădire au mai căzut deja țigle și cărămizi. Interesează pe cineva, sau trebuie să se petreacă un accident nefericit pentru ca să se ia măsuri?
 

The post PERICOL în centrul Aradului! Un zid al unui fost sediu de partid stă să cadă peste clienții unui restaurant (GALERIE FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole