Percheziţii simultane în România şi Marea Britanie, urmate de sechestru pe case, maşini şi conturi

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița şi colegii din Marea Britanie au efectuat, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cinci percheziţii în judeţ şi trei pe teritoriul Regatului Unit, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de droguri de mare risc și spălarea banilor.

Un suspect a fost reținut în Marea Britanie, față de altul a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele unei a treia persoane a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind tranferată în Marea Britanie pentru continuarea cercetărilor.

În urma descinderilor din judeţul Ialomiţa, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor, bijuterii, precum și sume de bani în lei și valută (aproximativ 46.000 de lei). Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 3 case și un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare și părți sociale.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole