Percheziții domiciliare în județele Harghita și Sibiu

La data de 16 iunie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Miercurea-Ciuc, Biroul de Investigații Criminale au organizat o acțiune cu efective mărite, la care au participat polițiști și specialiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, Brigăzii de Operațiuni Speciale Târgu Mureș, Serviciului de Operațiuni Speciale Harghita, Biroul de Analiză a Informațiilor Harghita, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și Bacău. Un bărbat a fost arestat preventiv.

Astfel, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, au fost puse în executare 7 mandate de percheziții domiciliare în județele Harghita și Sibiu.

În urma acestor activități au fost ridicate mai multe telefoane mobile, diferite medii de stocare, 440 pachete țigarete de contrabandă, 15 gloanțe – muniție de război,  precum și suma de 2.550 euro.

Față de un bărbat, de 44 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar ulterior, în data de 17 iunie a.c., față  de acesta, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 zile, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de „proxenetism”.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole