Per Johansson revine la CSM București. Suedezul va fi secundul lui Adi Vasile pe banca ”tigroaicelor”

CSM București, vicecampioana României la handbal feminin, face o mutare surpriză cu două etape înainte de finalul grupelor principale din Liga Campionilor. Pe banca ”tigroaicelor” va fi numit, ca secund al lui Adi Vasile, suedezul Per Johansson, un antrenor familiar echipei din Capitală.

Per Johansson revine la CSM București ca secund al lui Adi Vasile

Într-un final de sezon extrem de greu, atât pe plan intern, cât mai ales extern, clubul Primăriei Capitalei reface cuplul de antrenori care a condus CSM-ul la Final Four-ul Champions League din 2018, când echipa din România a ocupat locul al treilea.

Suedezul Per Johansson va reveni în București și va lucra ca secund al lui Adrian Vasile în perioada imediat următoare, conform celor de la Handbal Mania.

Poziția sa pe bancă va fi oficializată după aprobarea Consiliului de Administrație, considerată de apropiați ai clubului o formalitate.

Pentru CSM București, va fi a treia oară când este antrenată de tehnicianul scandinav de 50 de ani.

Per Johansson și Adi Vasile, colaboratori și foarte buni prieteni

Adi Vasile și Per Johansson sunt și prieteni foarte buni, ei lucrând și pe banca naționalei Muntenegrului, unde suedezul este principal.

Per Johansson vine la CSM ca secund pentru a nu-i lua locul lui Adi Vasile, pe care il consideră bun prieten.

După finalul sezonului în curs, lucrurile sunt deocamdată neclare, însă e foarte posibil ca Adi Vasile să rămână principal și Johansson să plece.

Pentru Per Johansson e foarte greu sa rămână la CSM București, având familia în Suedia și fiind și selecționerul echipei din Muntenegru.

Johansson și Vasile vor înfrunta România

Echipa naţională de handbal feminin a României are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă misiunea este una dificilă deoarece din grupa de la turneul preolimpic fac parte două forțe ale acestui sport, Muntenegru, care este și gazdă și e antrenată de Per Johansson și Adi Vasile, și Norvegia.

  • Vineri, 20 martie: România – Thailanda
  • Sâmbătă, 21 martie: România – Norvegia
  • Duminică, 22 martie: România – Muntenegru

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole