(P)Compania de Apa Someș lansează Concursul Internațional de Premii pentru Tineret

În perioada 11 Noiembrie-22 Aprilie 2020, Compania de Apa Someș S.A. lansează prin intermediul Muzeului Apei „Leonida Truta” ediția locală a Concursului Internațional de Premii pentru Tineret, Apa Pe Care O Vrem – The Water We Want, organizat de către Rețeaua Globală a Muzeelor de Apă (The Global Network of Water Museums, WAMU-NET).

            Muzeul Apei “Leonida Truță” aparținând Companiei de Apă SOMEȘ S.A. este co-inițiator și membru fondator al Rețelei Globale a Muzeelor de Apă (WAMU-NET), reunind azi 60 de Muzee ale Apei din toată lumea sub egida UNESCO. Rețeaua Globală a Muzeelor de Apă organizează lansarea primei ediții a Concursului Internațional de Premii pentru Tineret 2020, destinat să crească vizibilitatea la nivel internațional a moștenirii comune asupra Apei, pentru un viitor mai sustenabil.

Fiecare Muzeu al Apei membru al WAMU-NET care participă la Concurs organizează la nivel local o etapă de selecție a trei categorii de creații artistice – foto, desen și video – din grupele de varsta 6-12 ani si 13-18 ani.

Compania de Apă Someș S.A. prin  Muzeul Apei propriu organizează in perioada 11 noiembrie-15 martie etapa de selecție a șase finaliști, câte unul pentru fiecare categorie de creație artistică, respectiv fiecare categorie de vârstă. Dintre finaliștii aleși de fiecare Muzeu al Apei participant la nivel internațional, WAMU-NET va selecta cei șase castigători finali carora li ve vor acorda premii dintr-un fond total de 2000 euro precum și câte un prestigios Certificat de participare semnat de catre Directorul Programului Hidrologic International al UNESCO, de Președintele Rețelei Globale a Muzeelor de Apă WAMU-NET și de Directorul General al Companiei de Apa Somes S.A.

Detalii și kit-ul Concursului sunt disponibile pe pagina web a Companiei de Apă Someș www.casomeș.ro.

The post (P)Compania de Apa Someș lansează Concursul Internațional de Premii pentru Tineret appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole