Patru primari liberali și unul de la ALDE, prezenți la întâlnirea social-democraților gorjeni cu premierul Viorica Dăncilă


Patru primari liberali și unul de la ALDE au fost prezenți la întâlnirea de campanie electorală a social-democraților gorjeni cu premierul Viorica Dăncilă, de sâmbătă, la Casa Danielescu. Constantin Bobaru, Mădălin Ungureanu, Dumitru Modrea, Aristică Coiculescu și Ion Dumitru Popescu au fost prezentați de Mihai Weber cum că ar fi ”îmbrățișat ideologia social-democrată”. Modul în care au fost tratați, faptul c-au fost puși pe rândul din față, i-ar fi deranjat pe primarii cu vechime mare în PSD, ne-a relatat Dan Ilie Morega.

Primarii din Bumbești-Jiu, Bălești, Arcani și Drăguțești au apărut la ședința de campanie organizată de PSD, sâmbătă, la Casa Danielescu. Deputatul Mihai Weber, președintele organizației județene, n-a uitat să-i menționeze.

Este pentru a doua oară când Mădălin Ungureanu se afișează alături de PSD, în ultima vreme. A mai fost și la discuțiile cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Edilul liberal din Bălești sugerează că a mers la întâlnirea cu Dăncilă pentru a a-și extinde rețeaua de gaze în comună.

Constantin Bobaru a fost la întâlnirea cu Dăncilă după ce, anterior, purtase discuții cu ministrul Economiei, Niculae Bădălău, la Uzina Mecanică Sadu. Edilului i-au fost promise finanțări importante, inclusiv pentru reabilitarea drumului de la Luncile Sadului. Bobaru vrea să participe și la întâlnirea cu Ludovic Orban, deși este dezamăgit de politica propriului partid. Edilul crede că deputatul Dan Vîlceanu ar fi trebuit să-i fie alături la discuțiile cu ministrul Bădălău de la UM Sadu.

Dan Ilie Morega, fostul președinte al PNL Gorj, nu vede neapărat o crimă în participarea primarilor de la alte partide la întrunirea de campanie a PSD. Zice, însă, că primarilor social-democrați nu le-a picat bine ceea ce s-a întâmplat. Morega e convins că edilul din Bălești, Mădălin Ungureanu, nu va trece la PSD.

Sursa: gjx.ro – vezi articolul

Alte articole