Patriarhia se implică în campania de vaccinare. Pliantele cu informații vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților

Patriarhia Română se implică în campania de vaccinare. Preoții au primit broșuri cu informații despre imunizarea împotriva COVID-19, iar informaţiile din acestea ar trebui să-i ajute să transmită credincioşilor date corecte despre vaccinuri.

Cea mai importantă recomandare este ca înainte de a lua o decizie în privința imunizării, fie că își doresc să se vaccineze sau nu, oamenii să afle toate informațiile corecte despre acest vaccin și astfel se vor evita “zona speculațiilor excesive și a extremelor”.

Broșurile au fost realizate de Comitetul Național care se ocupă de coordonarea campaniei de vaccinare în România și vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților.

The post Patriarhia se implică în campania de vaccinare. Pliantele cu informații vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole