Pantaloni mulați pentru polițiști. Polițiștii vor primi pentru echipare 7465 lei. Militarii trebuie să se mulțumească cu jumătate, respectiv 3600 lei 

 Pentru acordarea drepturilor de echipament ce se cuvin polițiștilor pentru anul 2023, conducerea IGPR a transmis  precizări către unitățile teritoriale subordonate, astfel încât toți beneficiariii să fie informați cu privire la echivalentul valoric a cotei părți anuale a acestor drepturi pentru anul 2023. Polițiștii și militarii din cadrul MAI sunt informați cu privire la faptul că în anul 2023, valoarea financiară anuală a normelor de echipare și valoarea financiară a drepturilor de echipament se mențin în plată la nivelul acordat pentru luna decembrie a anului 2022.

 

Cheltuielile de personal referitoare la drepturile de echipament pentru anul 2023 însumează aproximativ 680.000 lei. Contravaloarea echipării  pentru polițiști este calculată  la suma de 7465 lei,  iar pentru militari de  3600 lei…

Pentru asigurarea uniformei de reprezentare și ceremonialuri este de 3211 lei pentru următoarele categorii de efective:

    Ofițeri de poliție bărbați/femei;

  • chestori,
  • ofițeri superiori,
  • ofițeri inferiori.

    Agenți de poliție bărbați/femei.

Pentru asigurarea uniformei de serviciu, acesta este de 4254 de lei pentru aceleași categorii de efective, menționate anterior, suma totală a cotei-părți anuale ridicându-se astfel la 7465 lei pentru anul 2023.

 

Post-ul Pantaloni mulați pentru polițiști. Polițiștii vor primi pentru echipare 7465 lei. Militarii trebuie să se mulțumească cu jumătate, respectiv 3600 lei  apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole