PACT schimbă liniile ca la hochei în Consiliul Local

După numai un an consilierul local Sorin Frăsina este înlocuit cu Gregor Teodorescu, fiul unui fost consilier local socialist, Alexandru Teodorescu.
Habar n-am ce politică poate face noul consilier local, cel mai probabil lipit de această funcție tot pentru un an, după care îi va lua locul, altă persoană de pe lista PACT. Cert este că celălalt consilier local al formațiunii politice, Doru Căstăian pare a fi „bătut in cuie” pe poziția aleasă în Consiliul Local.

După cum se știe, PACT a obținut la alegerile locale două mandate de consilier local, primii doi intrați fiind Doru Căstăian și Anamaria Mihai. Aceasta din urmă și-a înaintat demisia din CL Galați în data de 26 februarie 2021, locul ei fiind luat de Sorin Frăsina. Nici acesta din urmă nu a avut un mandat mai lung, Gregor Teodorescu luându-i locul după numai un an și cinci luni.

În altă ordine de idei, consilierii locali ai PACT au depus până în prezent 29 de proiecte de hotărâre, acestea, în totalitate nefiind băgate în seamă de majoritatea PSD. După cum bine îi știm pe socialiști, aceștia, în timp, își vor însuși din aceste propuneri și se vor lăuda cu realizările venite practic din propunerile altora. Marcă înregistrată PSD.

Numai că, de data aceasta va fi puțin mai complicat, PACT alegând ca variantă de lucru pentru aceste refuzuri repetate nejustificate, calea justiției.

În aceste condiții, Pucky&gașca se vor plimba o vreme pe la Palatul de Justiție!

The post PACT schimbă liniile ca la hochei în Consiliul Local first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole