(P): Nicolae Şovrea (primar PSD de Albeşti): „A venit vremea ca România să aibă un preşedinte patriot”

Primarul comunei Albești, Nicolae Șovrea, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Albești, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.
„A venit vremea ca România să aibă un preşedinte patriot. Cu atât mai mult cu cât candidatul nostru este o femeie, care înţelege cu totul altfel lucrurile. O femeie care iubeşte oamenii. O femeie despre care nu aţi auzit şi nu veţi auzi niciodată să instige la ură, să dezbine românii. Viorica Dăncilă a demonstrat, la cel mai înalt nivel – naţional şi european, că ştie să conducă şi poate să facă performanţă. Noi, toţi românii, vom fi reprezentaţi cu demnitate şi curaj în relaţiile cu lumea întreagă. Eu votez Viorica Dăncilă, aşa cum îi îndemn să o facă şi pe locuitorii comunei Albeşti”, a transmis Nicolae Șovrea.

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D.
Executat de ZI DE ZI EVENTS S.R.L
CUI mandatar financiar coordonator 31190008)

Post-ul (P): Nicolae Şovrea (primar PSD de Albeşti): „A venit vremea ca România să aibă un preşedinte patriot” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole